Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand - Marie France Aarnink - bijzondere trouwambtenaar


over marie-france

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) ben ik al vele jaren actief binnen de trouwbranche en verzorg ik huwelijksceremonies in heel Nederland en  daarbuiten. Als je op zoek bent naar een bijzondere, moderne en persoonlijke huwelijkssluiting  waarin jullie wensen verwerkt worden neem dan contact op!

 

Wie ben ik
Mijn naam is Marie-France Aarnink-Nijssen, ik kom uit Koudekerk aan de Rijn,ben gelukkig getrouwd me en de trotse moeder van drie tieners. Ik hou van lezen, sport graag, hou van sfeer & gezeligheid thuis en van mijn familie& vrienden. Sommige vriendschappen dateren al vanaf kinds af aan en deze vriendschappen koester ik zeer en onderhoud ze intensief.


Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de commerciële dienstverlening. Eind 2001 besloot ik meer balans in mijn leven tussen de zorg voor mijn kinderen en mijn werk te willen brengen. Ook was ik op zoek naar meer diepgang in mijn professionele loopbaan.

 

Trouwambtenaar- een prachtige baan!
Hoe bijzonder dat juist toen de prachtige functie van trouwambtenaar (BABS) op mijn pad kwam ...een mooie, dankbare baan waarbinnen ik heel veel kwijt kan . Samen met een bruidspaar werken naar en aan de huwelijksceremonie ; een heel belangrijk onderdeel  en een waar hoogtepunt van  het huwelijksfeest .

Mijn werk is mijn passie en houdt mij 7 dagen per week bezig. Wanneer je je vak met zoveel liefde en plezier uitoefent geeft dat enorm veel voldoening en steeds weer een blij gevoel dit voor mijn cliënten te mogen doen.

 

Ikben lid van de beroepsvereniging voor trouwambtenaren www.matrimonium.nl en werk veel samen met vakgenoten .

 

Vaak hoor ik terug van bruidsparen dat ze het zo bijzonder vonden hoeveel ik uit onze voorbespreking heb gehaald en daar een ceremonie van heb gemaakt die op hun lijf geschreven was.

 

Ik zie het als mijn taak op een wijze die bij het bruidspaar past een trouwceremonie te verzorgen die persoonlijk en ongedwongen is, waarin men zich herkent en die ontspannen en stijlvol is. Daarbij geef ik alle ruimte voor eigen inbreng en neem zowel qua voorbereiding als op de dag zelf voor alles en iedereen zeer uitgebreid de tijd. Met als doel een vlotte,moderne  en sprankelende huwelijksvoltrekking.

 

Wanneer jullie buitenlandse gasten hebben is het fijn als zij in hun eigen taal toegesproken worden. Naast het Engels beheers ik ook de Duitse, Franse en een beetje de Spaanse taal.

 

Maar ook eventuele kinderen, ouders , grootouders , getuigen en dierbaren kunnen op een wijze die jullie wensen bij de trouwceremonie betrokken  worden. Want niet alleen voor jullie, ook voor hen is deze dag in alle opzichten bijzonder.

Benieuwd naar mijn werkwijze?

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand Marie-France Aarnink–Nijssen | Koudekerk aan den Rijn | info@trouwplechtigheid.nl | 06 – 4423 99 28 Sitemap
 

Algemene Voorwaarden
 

  

Powered by : QualitySites4All
trouwplechtigheid.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen