Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand - Marie France Aarnink - bijzondere trouwambtenaar


PARTNERS VAN TROUWPLECHTIGHEID

Samen met een aantal collega's zijn we een kwaliteitscollectief www.buitengewoontrouwambtenaar.nl gestart. Een samenwerkingsverband van vier bevlogen, professionele  en moderne trouwambtenaren die ieder op hun eigen wijze garant staan voor een warme en liefdevolle trouwceremonie die klasse uitstraalt.

 

We hebben elkaar in de liefde voor het vak gevonden en besloten als collega's onze krachten te bundelen om elkaar zo te inspireren en naar een hoger niveau te kunnen tillen.

 

Daarbij hebben we een uitgekiend systeem opgezet om voor elkaar in geval van nood stand by te staan en te kunnen garanderen dat een ceremonie ten allen tijden doorgang kan vinden en op deskundige wijze zal worden ingevuld.

 

Continue staan wij als collega's met elkaar in contact en vragen elkaar om advies, support en delen ervaringen. Van praktische tips tot soms lastige dilemma's...maar altijd met dat ene doel dat een trouwfeest bij ons in goede handen is en garant staat voor een kwalitatieve, eigentijdse invulling van een trouwceremonie .

 

Alle vier zijn we beëdigd trouwambtenaar en bevoegd huwelijken in Nederland te voltrekken.

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand Marie-France Aarnink–Nijssen | Koudekerk aan den Rijn | info@trouwplechtigheid.nl | 06 – 4423 99 28 Sitemap
 

Algemene Voorwaarden
 

  

Powered by : QualitySites4All
trouwplechtigheid.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen