Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand - Marie France Aarnink - bijzondere trouwambtenaar


TROUWEN EN JE EIGEN BABS MEENEMEN- HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Kennismakingsgesprek
Na een vrijblijvend uitgebreid  kennismakingsgesprek (eventueel ook in het weekend) waarin we jullie wensen, verwachtingen en de mogelijkheden doornemen en we elkaar leren kennen, maak ik een definitief voorstel met bijbehorend kostenoverzicht.
 

 

Voorbereiding
Een aantal weken voor de trouwceremonie maken we een afspraak, meestal bij het bruidspaar thuis, om de trouwplechtigheid verder te bespreken. Dit is een heel uitgebreid gesprek waarbij we vooral dieper op jullie relatie ingaan. Keuzes die je zelf en samen in het leven gemaakt hebt, de betekenis van de verbintenis die je aangaat en maar ook de weg die je tot nu toe alleen , maar ook samen bewandeld hebt . Verder wordt de invulling van de trouwdag (maar vooral de ceremonie)  tot in detail besproken en adviseer ik jullie  daar waar ik kan.

 

Perfecte samenwerking
Een week voor de trouwdag neem ik  telefonisch contact op met de ceremoniemeester of weddingplanner  en eventueel de contactpersoon van de locatie om met hem of haar alles nog eens stap voor stap door te nemen zodat we samen werken naar een prachtig en goed georganiseerd hoogtepunt van jullie huwelijksfeest! Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig om alle gemaakte afspraken nog eens na te lopen. In mijn voorbereiding besteed ik uitgebreid alle zorg  en liefde die mogelijk is aan jullie trouwceremonie. Zie ook www.theperfectwedding.nl/bedrijven/999/trouwplechtigheid 

 

Prachtige huwelijken
Ik heb als beëdigd trouwambtenaar oftewel babs al tal van heel mooie trouwfeesten mogen verzorgen. Klik hier voor enkele referenties.

Algemene Voorwaarden. Download hier de algemene voorwaarden

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand Marie-France Aarnink–Nijssen | Koudekerk aan den Rijn | info@trouwplechtigheid.nl | 06 – 4423 99 28 Sitemap
 

Algemene Voorwaarden
 

  

Powered by : QualitySites4All
trouwplechtigheid.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen