Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand - Marie France Aarnink - bijzondere trouwambtenaar


KAN IK ZELF BEPALEN WAAR, WANNEER  EN HOE IK TROUW?

De huwelijksvoltrekking
Wat is het toch fijn dat je tegenwoordig steeds vaker je eigen trouwambtenaar (babs) mag meenemen.Qua invulling pas ik me zoveel mogelijk aan de wensen van het bruidspaar aan; immers het is jullie dag en het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt. Afhankelijk van de gemeente waar je trouwt kan worden overwogen of ik als beëdigd trouwambtenaar de gehele huwelijksvoltrekking voor mijn rekening neem of alleen het ceremoniële gedeelte. Iedere gemeente heeft daarin zijn eigen beleid en hierin moeten we ons laten informeren.

 

Kies je eigen trouwlocatie!
Het is natuurlijk prachtig te trouwen op een bijzondere door jullie zelf gekozen trouwlocatie, samen zoeken we voor jullie de mogelijkheden uit. Mocht het niet lukken officieel op de plek van jullie dromen officieel te trouwen , dan kun je de trouwplechtigheid opsplitsen in een wettelijk en ceremonieel huwelijk . Je trouwt dan al eerder in het stad -of gemeentehuis en het ceremoniële gedeelte vindt later plaats op een tijdstip en locatie die geheel bij jullie wensen past.

 

Hernieuwen trouwbelofte (renewing of the vows) of partnerschap omzetten naar huwelijk
Ben je al getrouwd maar is het nooittot een echte romantische huwelijksdag gekomen? Laat je een geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk en wil je toch ook graag een trouwceremonie? Misschien vier je samen een jubileum, kom je uit een moeilijke periode of wil je gewoon nog eens aan elkaar en iedereen laten weten hoe gelukkig je samen bent; dan bestaat er de mogelijkheid van het  hernieuwen van je trouwbelofte . Een complete sprankelende trouwceremonie inclusief ja-woord , inclusief  jullie handtekeningen en alles wat  een huwelijksvoltrekking zo bijzonder maakt.

 

Meer informatie
Wil je een toelichting of meer informatie? Dat kan! Neem gerust even contact op.

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand Marie-France Aarnink–Nijssen | Koudekerk aan den Rijn | info@trouwplechtigheid.nl | 06 – 4423 99 28 Sitemap
 

Algemene Voorwaarden
 

  

Powered by : QualitySites4All
trouwplechtigheid.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen